Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
TURVALLISUUSOIKEUS

Turvallisuusoikeudelliset asiantuntijapalvelut

Turvallisuuden perustaso muodostuu lainsäädännön vaatimuksista. Lainsäädännon vaatimusten täyttäminen edellyttää organisaatioilta velvoitteiden tunnistamista, vastuiden määrittelyä sekä oikeusnormien edellyttämien toimenpiteiden toteuttamista. Lainsäädäntövaatimusten täyttämättä jättäminen voi johtaa sanktioihin (sopimusrikkomus, rikkomukset ja rikokset), kuten vahingonkorvauksiin, rikosoikeudellisiin seuraamuksiin tai toimenpitekieltoihin ja korjausmääräyksiin.

 

 

Turvallisuuden lainmukaisuuden arviointikriteeristö (TULA)

Olemme käynnistäneet vuonna 2016 TULA-kehittämishankkeen, jossa selvitetään lainsäädännössä organisaatioiden turvallisuudelle asetetut vaatimukset, joita voidaan arvioida suhteessa pilottiorganisaatioiden turvallisuustoimintoihin. Hanke on rajattu käsittämään turvallisuuden osa-alueista omatoisen varautumisen, työturvallisuuden ja tietoturvallisuuden.

Organisaatioille syntyy tietoisuus turvallisuustoimintojen lainsäädäntövaatimusten täyttymisen tasosta. Ne saavat myös tiedon siitä, mitä puutteita toiminnassa on ja millä toimenpiteillä puutteet tulee korjata. 

 

Lisätietoja TULA-hankkeesta!

Evästekäytäntö

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja tietokoneellesi.

Hyväksytkö?