Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Ulkoasiainministeriö

Ulkoasiainministeriön alaiset toimijat

  • Ulkoasiainministeriön pääsivu käsittelee laajasti ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan, kauppapolitiikkaan, kehityspolitiikkaan sekä ulkopoliittisesti merkittäviin kansainvälisiin asioihin ja yleensä kansainvälisiin suhteisiin liittyviä teemoja. Sivuilla on saatavilla tietoa muun muassa ihmisoikeuksista sekä Suomen suurlähetystöjen maailmalta laatimia raportteja ja muita ministeriön julkaisuja. Lisäksi löytyy muun muassa eri maita koskevia maa- ja matkustustiedotteita,  matkustamiseen ja matkustusturvallisuuteen liittyviä ohjeita sekä Suomen edustautumisesta ulkomailla. Sivuilla on myös ohjeet matkustusilmoituksen tekemisen.
  • RSS-syötteet: ”Matkustustiedotteet”, ”Uutiset”, ”Julkaisut”, ”Vientivalvontatiedotteet”
  • Ulkoasiainministeriön sivut http://www.formin.finland.fi/Public/default.aspx?

 

Kansallinen turvallisuusviranomainen (NSA)

  • Sivustolta löytyy tietoa kansallisen turvallisuusviranomaisen tehtävistä sekä muun muassa turvallisuusviranomaisten käsikirja kansainvälisiin turvallisuusluokiteltuihin hankkeisiin osallistuville yrityksille. Lisäksi sivustolta löytyvät kansallisen turvallisuusviranomaisen ja ministeriössä työskentelevien henkilöiden yhteystiedot sekä linkit määrättyjen kansallisten turvallisuusviranomaisten verkkosivuille.
  • Kansallisen turvallisuusviranomaisen sivut http://formin.finland.fi/Public/default.aspx?nodeid=41940&contentlan=1&culture=fi-FI

Evästekäytäntö

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja tietokoneellesi.

Hyväksytkö?