Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Muita toimijoita

 

Finanssialan keskusliitto

  • Sivustolla on saatavilla Finanssialan keskusliiton vahingontorjuntatyön puitteissa laaditut ja voimassa olevat suojelu- ja turvallisuusohjeet sekä turvalaitteiden suunnittelu- ja asennusohjeet. Sivustolla on myös listaus vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymistä turvallisuustuotteista ja -liikkeistä. Lisäksi löytyy opas kuljetusvahinkojen torjuntaan, jossa ohjeita muun muassa kuljetusrikollisuuden torjuntaan liittyen, sekä tietoa pienyrittäjille ja niihin verrattavilla asiakkaille suunnatuista vakuutus-, pankki- ja sijoitustoiminnasta.
  • RSS-syötteet: ”Kaikki kategoriat”, ”Kolumni”, ”Lehdistötiedote”, ”Uutinen”, ”Uutiskirje”
  • Finanssialan keskusliiton sivut http://www.fkl.fi/Sivut/default.aspx

 

SPEK – Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

  • Sivustolla on tietoa muun muassa palo- ja pelastusalan koulutuksista sekä runsaasti ohjeita omatoimiseen varautumiseen sekä omavalvonnan suorittamiseen huomioiden erilaiset toimijat, toimintaympäristöt sekä erityisvaatimukset. Tietoa löytyy myös vaarallisista aineista sekä niihin liittyvistä ohjeista. Lisäksi sivuilta on mahdollista tilata SPEK:n tuottamia maksullisia oppaita sarjasta SPEK Opastaa.
  • SPEK-ajankohtaispalsta: ”Juuri nyt”
  • SPEK:n sivut http://www.spek.fi/Suomeksi

 

Työturvallisuuskeskus

  • Sivustolta löytyvä tieto keskittyy lähes yksinomaan työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin, josta yleisen tason lisäksi tietoa on saatavilla myös toimialakohtaisesti, joiden alasivut sisältävät kattavasti tietoa alakohtaisista työturvallisuusriskeistä. Tietoa löytyy muun muassa hankkeista, koulutuksista sekä Työturvallisuuskeskuksen ja useiden eri toimijoiden yhteistyöstä. Sivustolta löytyy runsaasti ohjeita ja tilattavia julkaisuja työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin edistämiseksi. Lisäksi löytyy erikseen ladattavia vaarojen tunnistamisen tarkastuslistoja eri alojen työtehtävien ja työympäristön haitta- ja vaaratekijöiden tunnistamista ja arviointia varten. Työturvallisuusraportoinnin avuksi on saatavilla excel-työkalu.
  • RSS-syötteet: ”TTK-uutiset”, ”Parempi työ –blogi”
  • Työturvallisuuskeskuksen sivut http://www.ttk.fi/

Evästekäytäntö

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja tietokoneellesi.

Hyväksytkö?